RÓLUNK

ZSILIP ART CENTER PINGA ÉLMÉNYSTÚDIÓJA, ami több mint élményfestés

A ZSILIP ART® élménystúdió egy 5 éve működő, művészeti oktatási központ, ahol szeretnénk teret és lehetőséget biztosítani azoknak is, akik csak egy kreatív, felejthetetlen élményre vágynak és nem feltétlenül szeretnének elmélyedni a festészeti tanulmányokban.

Művészeti hangulatú alkotói környezet, ahol a főszerep a kreativitásé, a kikapcsolódásé  és a hozzánk ellátogatók garantáltan inspirációt kapnak kreatív énjük felszabadulásához.

Festő stúdiónkban, művész oktatók teszik lehetővé, hogy  az élményfestő napokra ellátogatók, lépésről-lépésre megfessék a csoporttal közösen haladva az adott nap témáját képző festményt.

Tőlünk még senki nem ment haza sikerélmény nélkül, ami azt jelenti, hogy mindenféle festő tudás nélkül is EL TUDOD KÉSZÍTENI A KÉPET, és a nap végére, ha nem is leszel művész, de biztos, hogy egy saját alkotással, egy nagy  élménnyel gazdagabb leszel, akkor is ha most még nem hiszel saját magadban.

Célunk a Zsilip Art Centerben, hogy minden érdeklődőnek lehetőséget biztosítsunk, akár tanulni szeretné a festészetet , akár csak kreatív kikapcsolódást keres. A Zsilip Team Művész oktatói mindent megtesznek, hogy mindenkinek a legjobbat tudjuk nyújtani minden területen, ami csak megtalálható a palettánkon.

Várunk Téged is szeretettel!

 

MITÖL TÖBB A ZSILIP ART PINGA STÚDIÓJA?

 

Lehet, hogy most úgy jössz el, hogy csak eltöltenél kellemesen 3-4 órát, de kedvet kapsz az alkotáshoz, elmélyítenéd festészeti ismereteidet, akkor a legjobb helyen jársz.

Ebben az esetben nem javasoljuk, hogy egymás után részt vegyél több élményfestésen, mert valljuk be , abból soha nem tanulsz meg valóban festeni , de még a festészeti alapszabályokat sem, az mindig csak kreatív hobby marad.

Viszont nálunk lehetőséged van a további fejlődésedhez a Neked legjobban illő tanfolyam kiválasztásához, melyben művész oktatóink a segítségedre lesznek.

A helyszínen lehetőséged van mindenféle művészeti kellék, anyag, eszköz, festék, vászon…stb megvásárlására, saját Művészellátó üzletünkben.

Csomagokat állítunk össze az otthoni gyakorláshoz, alkotáshoz, tehát haza is viheted a neked tetsző alkotást és az itt tanultak alapján otthon elkészítheted családod, barátaid körében.

 

Csomagajánlatok:

 

I.   CSOMAG: 30×40 vászon felrajzolva, fotó, + 12db-os akrilfesték készlet, 3db-os ecsetkészlet Ár: 7.000Ft

II.  CSOMAG: 40×40 vászon felrajzolva, fotó, + 12db-os akrilfesték készlet, 3db-os ecsetkészlet Ár: 8.000Ft

III. CSOMAG: 50×40 vászon felrajzolva, fotó, + 12db-os akrilfesték készlet, 3db-os ecsetkészlet Ár: 9.000Ft

IV. CSOMAG: 25×60 vászon felrajzolva, fotó, + 12db-os akrilfesték készlet, 3db-os ecsetkészlet Ár: 9.000Ft

V. CSOMAG: Bármelyik méret, bármelyik kép, + Zsilip kezdő akril készlet díszdobozban, a doboz tartalma: 12 db  Pannoncolor akril festék, akril lassító, akril lakk, ecsetkészlet, használati utasítás: 15.000 Ft

 

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Amennyiben elégedetlen voltál akár az oktatóval, akár a helyszínnel, vagy megtudod indokolni, hogy miért nem érezted jól magad és mindez a mi hibánk, a helyszínen azonnal visszafizetjük az általad befizetett összeget!

 

Van egy üres helyünk, ami Rád vár!

 

  • Nem kell hozzá festő tudás
  • Inspiráló hangulat, jó társaság
  • Az eszközöket, festéket, mindent mi biztosítunk
  • A festményt az esemény végén hazaviheted!
  • Garantáltan jó élményekkel távozol

Zsilip Art  Center
1144 Budapest, Gvadányi u. 61-65.
Tel: +36 1 619 9759 (hívható hétköznap, 9:00 – 16:00)
Mobil: +36 30 902 1260
info@zsilipfestotanoda.com